Op zaterdag 6 juli 2019 organiseert de TAC de Picknickrit.
Voor degene die dit jaar voor het eerst meerijden met dit gezellige openlucht etentje in de natuur, lees onderstaande zaken even door.
De jaarlijkse picknickrit is speciaal georganiseerd op een zaterdag en bedoeld om onze partners ook een keer meegaan te laten gaan met een motorrit. Deze rit is dan ook niet alleen bedoeld voor leden, maar vooral ook voor hun partner of een introducee.
Hiermee ook hoopt de TAC dat leden die vaak op een zondagrit niet mee kunnen, nu wel de gelegenheid hebben om mee te rijden.
Het is een korte rit van in totaal zo’n 60 km, waarbij de route rustig gereden gaat worden.
Ongeveer halverwege de rit, zullen we bij een picknickplek gaan stoppen om daar onze zelf meegebrachte eten uit te stallen. Het is de bedoeling dat een ieder zijn of haar eigen eten mee neemt en ook wat extra’s om dit te delen met de anderen. Al vele jaren hebben we dan een rijk gevulde picknickplaats...
Pak je picknickmand van zolder (of koop er eentje bij de Action), vul hem met lekkere dingen, zet hem met spanbanden vast op je brommer en tuf gezellig met ons mee!
Het eten krijgen we waarschijnlijk ook dit jaar niet op ;-).

Alle nieuws van Motor Toer Club Beuningen vind je hier.
Met een overzicht van alle activiteiten en ritten van de afgelopen tijd

Wij zijn overal te vinden!

Meemaken er erbij zijn!

Altijd gezellig!

Thuis in Beuningen!

JSN Metro template designed by JoomlaShine.com
Onze website maakt gebruik van cookies, die wij gebruiken om bijvoorbeeld het inloggen op onze website gemakkelijker te maken en om statistieken bij te houden